Selecteer een pagina

Bij het eerste kopje koffie vanochtend kwam de Rotonde al langs bij Radio 10 in de ochtendshow. Bij het openslaan van de digitale krantenbak werd al snel duidelijk dat niet alleen illustere websites zich met het Purmerendse fenomeen bezighouden, maar dat ook de kwaliteitsmedia zich na een paar dagen aan de rotonde wagen. Bij de HP-de Tijd durven ze zelfs voorzichtig over een hype te spreken.

The Independant en een Photoshop

Bij de afdeling buitenland aangekomen kijken we toch met verbazing wat er vervolgens komt binnenrollen, The Independent, toch niet de minste krant uit de UK. Daar verbaasden ze zich. net als velen dat zo’n saaie “Roundabout” toch zo tot de verbeelding kan spreken. Over saai gesproken, bij het toonaangevende “Carthrottle” hebben ze een lijstje gemaakt van wat er tot nu toe zo’n beetje op de rotonde gebeurt is, onder de titel: “Boring Roundabout Livestream: 8 Awesome Things We’ve Seen So Far“.

En toen kwam er iets leuks de mailbox binnenrollen, een creatieve Photoshop van iemand die zijn rondje over de rotonde gemaakt heeft, hieronder te zien. Zelf hebben we ook niet stilgezeten, iets minder creatief maar zeer doeltreffend, alle snelle links die we tegenkomen zijn hier te vinden.

photoshop-rotonde-purmerend